De cantorij van wijkgemeente Ypenburg repeteert sinds half november wekelijks onder de inspirerende leiding van dirigent Jan Marten de Vries. 

Helaas zijn in de coronatijd een aantal leden gestopt. De cantorij is dan ook op zoek naar nieuwe zangers. Iedereen is welkom. Met name alten en  tenoren zijn nodig. Vind je zingen leuk, heb je interesse, kom dan eens langs op een repetitie. Kennis van noten is geen vereiste. We zingen zowel eenstemmig als vierstemmig, voornamelijk uit het liedboek, maar ook overige bekende of minder bekende liederen.

De cantorij zingt een aantal keer per jaar in de kerkdiensten in De Toevlucht, zoals met Kerst, Pasen, de laatste zondag van het kerkelijk jaar en enkele zondagen door het jaar.

Repetitie

Wij repeteren iedere dinsdagavond in het kerkgebouw De Toevlucht van 20.00 – 21.30.  De contributie bedraagt €40,- per seizoen. Van juni – augustus wordt er niet gerepeteerd.

Voor verdere informatie, mail met cantorijvoorzitter Wilma Ottenkamp: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Uitzending via Kerkomroep

Protestantse Gemeente Ypenburg Laan van Hoornwijck 140 2497 DG Den Haag
2023-01-29 09:50:00 Luister
2023-01-22 09:58:00 Luister

Volgende kerkdienst

Eerstvolgende kerkdienst is op
Zon 5 Februari om 10:00 uur in De Toevlucht

Informatie bij deze dienst:
Werelddiaconaat

Voorganger: ds. A. Minnema