De cantorij van wijkgemeente Ypenburg repeteert sinds half november wekelijks onder de inspirerende leiding van dirigent Jan Marten de Vries. 

Helaas zijn in de coronatijd een aantal leden gestopt. De cantorij is dan ook op zoek naar nieuwe zangers. Iedereen is welkom. Met name alten en  tenoren zijn nodig. Vind je zingen leuk, heb je interesse, kom dan eens langs op een repetitie. Kennis van noten is geen vereiste. We zingen zowel eenstemmig als vierstemmig, voornamelijk uit het liedboek, maar ook overige bekende of minder bekende liederen.

De cantorij zingt een aantal keer per jaar in de kerkdiensten in De Toevlucht, zoals met Kerst, Pasen, de laatste zondag van het kerkelijk jaar en enkele zondagen door het jaar.

Repetitie

Wij repeteren iedere dinsdagavond in het kerkgebouw De Toevlucht van 20.00 – 21.30.  De contributie bedraagt €40,- per seizoen. Van juni – augustus wordt er niet gerepeteerd.

Voor verdere informatie, mail met cantorijvoorzitter Wilma Ottenkamp: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Uitzending via Kerkomroep

Protestantse Gemeente Ypenburg Laan van Hoornwijck 140 2497 DG Den Haag
2024-07-14 09:49:00 Luister
2024-07-07 09:57:00 Luister

Volgende kerkdienst

  • Eerstvolgende kerkdienst is op
    zondag 21 juli om 10:00 uur
    Voorganger:
    ds. Attie Minnema
    Locatie: De Toevlucht

Save
Cookies user preferences
De Twitter feed benodigt toestemming voor cookies, maar u mag deze ook weigeren.
Alles accepteren
Alles weigeren
Analytics
Tools used to analyze the data to measure the effectiveness of a website and to understand how it works.
Twitter
Accepteren
Weigeren