De cantorij van wijkgemeente Ypenburg repeteert sinds half november wekelijks onder de inspirerende leiding van dirigent Jan Marten de Vries. 

Helaas zijn in de coronatijd een aantal leden gestopt. De cantorij is dan ook op zoek naar nieuwe zangers. Iedereen is welkom. Met name alten en  tenoren zijn nodig. Vind je zingen leuk, heb je interesse, kom dan eens langs op een repetitie. Kennis van noten is geen vereiste. We zingen zowel eenstemmig als vierstemmig, voornamelijk uit het liedboek, maar ook overige bekende of minder bekende liederen.

De cantorij zingt een aantal keer per jaar in de kerkdiensten in De Toevlucht, zoals met Kerst, Pasen, de laatste zondag van het kerkelijk jaar en enkele zondagen door het jaar.

Repetitie

Wij repeteren iedere dinsdagavond in het kerkgebouw De Toevlucht van 20.00 – 21.30.  De contributie bedraagt €40,- per seizoen. Van juni – augustus wordt er niet gerepeteerd.

Voor verdere informatie, mail met cantorijvoorzitter Wilma Ottenkamp: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Uitzending via Kerkomroep

Protestantse Gemeente Ypenburg Laan van Hoornwijck 140 2497 DG Den Haag
2022-05-26 09:50:00 Luister
2022-05-26 09:21:00 Luister

Volgende kerkdienst

Eerstvolgende kerkdienst is op
Zon 29 Mei om 10:00 uur in

Informatie bij deze dienst:

Bijde orde van dienst:

Kleur: wit, kleur van Pasen, Licht, Koninkrijk van God

De naam van deze zondag na Hemelvaart is Exaudi: Hoor! naar Psalm 27: 7 Hoor mij, Heer, als ik tot u roep, en ook Wezenzondag, naar Johannes 14: 18 waar Jezus zegt: Ik laat jullie niet als wezen achter.

De komende weken lezen we uit het Bijbelboek Ruth.

Ouderling: Carla Izeren

Diaken: Peter Zwaneveld

Lector: Ellen Goeman

Orgel/Piano: Jelle Bakker

Orde van dienst: zie hierboven bij Laatste Nieuws

 Voorganger: ds. Attie Minnema