Cantorij Ypenburg zoekt zangers

Nu zingen is toegestaan, is de cantorij van Ypenburg ook weer begonnen met de wekelijkse repetities. Helaas zijn een aantal leden gestopt evenals onze dirigent. We zijn dan ook op zoek naar nieuwe zangers die onze groep komen versterken. Iedereen is welkom. Met name bassen en tenoren hebben we nodig. Vind je zingen leuk, heb je interesse, kom dan eens langs op een repetitie. Kennis van noten is geen vereiste. We zingen zowel eenstemmig als vierstemmig, voornamelijk uit het liedboek, maar ook overige bekende of minder bekende liederen. Zolang de coronamaatregelen gelden zingen we ongeveer één keer per maand met vier à vijf leden tijdens de kerkdienst. Zodra het mogelijk is hopen we als gehele cantorij bij bepaalde diensten op te treden, zoals we gewend waren met bijvoorbeeld Kerst, Pasen of de laatste zondag van het kerkelijk jaar. Ook zoeken we per direct een nieuwe dirigent. We zijn hier druk mee bezig, maar tips zijn welkom.

Repetitie

Wij repeteren iedere dinsdagavond in het kerkgebouw De Toevlucht van 20.00 – 21.30. Totdat we een dirigent hebben, studeren we de liederen in met Jelle Bakker op orgel of piano. De contributie bedraagt €40,- per seizoen. Van juni – augustus wordt er niet gerepeteerd.

Voor verdere informatie, mail met cantorijvoorzitter Wilma Ottenkamp: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Uitzending via Kerkomroep

Protestantse Gemeente Ypenburg Laan van Hoornwijck 140 2497 DG Den Haag
2021-10-17 10:04:00 Luister
2021-10-10 09:46:00 Luister

Volgende kerkdienst

Eerstvolgende kerkdienst is op
Zon 24 Oktober om 10:00 uur in De Toevlucht

Informatie bij deze dienst:
Lezingen: Genesis 15: 1-6 en Johannes 8: 30-47

Ouderling van dienst: Astrid Driesprong

Voorganger: ds. A. Minnema
Ouderling van dienst: Jonathan Heiner