Disclaimer

De Protestantse Wijkgemeente te Ypenburg aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de informatie op de website. De Protestantse Wijkgemeente te Ypenburg behoudt zich dan ook het recht voor tekst en vorm van door derden aangeboden informatie naar redelijkheid en billijkheid te wijzigen. Indien de door derden aangeboden of reeds geplaatste informatie strijdig is met de Nederlandse Wet- en Regelgeving alsmede de belangen van internetgebruikers in zijn algemeenheid en die van de Protestantse Wijkgemeente te Ypenburg in het bijzonder, behoudt de Protestantse Wijkgemeente te Ypenburg zich het recht voor dergelijke strijdige informatie zonder opgave van redenen te weigeren en/of te verwijderen van haar systemen. De Protestantse Wijkgemeente te Ypenburg is op geen enkele wijze aansprakelijk voor welke directe of indirecte schade, hoe dan ook ontstaan, hetgeen verlies van data, gegevens of derving van inkomsten tot gevolg heeft, door gebruik van informatie welke op de website van de Protestantse Wijkgemeente te Ypenburg beschikbaar is.

De Webmaster Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemeen

Onze visie

Het is ons streven en verlangen dat wij vanuit onze christelijke geloofsovertuiging onze gemeenteleden en mensen buiten de gemeente informatie verschaffen over ons en om elkaar op de hoogte te houden van allerlei nieuws.

Onze missie

Wij streven ernaar een getrouwe weergave te geven van de gemeente op het medium Internet.

Onze doelstellingen

De doelstelling van de websitecommissie is het realiseren van een website met als hoofdoel de mensen op Ypenburg informatie te geven over onze kerk op Ypenburg.

De websitecommissie bestaat uit de volgende leden:
Redactie:
Attie Minnema
Ester Rosier
Webmaster:
Paul van Sighem

Omdat wij als webcommissie de website up to date en vernieuwend willen houden, kunt u ook teksten aanbieden. Wij zullen dan proberen zo snel mogelijk uw tekst te publiceren.

Wat u moet voorbereiden:
De tekst, evt. afbeeldingen, een pagina indeling en interne verwijzigen (hyperlinks) naar andere pagina's.

Dit kunt u in allerlei verschillende formaten aanleven:
doc, rtf, pdf, txt of wordperfect.

Afbeeldingen moeten in de volgende formaten geleverd worden:
Het liefst in jpg en anders jpg, gif, fig, tiff, bmp, png, psp en psd.

U kunt dit aanleveren bij het volgende e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U bevindt zich hier: Home Gemeente Downloads Zondagsbrieven Comissies Website commissie