Vanaf het begin van ons kerkzijn in Ypenburg hebben we als wijkkerkenraad en wijkgemeente uitgesproken dat we ‘kerk in de wijk’ willen zijn, een plek van bezinning, rust en vieren voor alle inwoners van Ypenburg die daarnaar op zoek zijn. Gedurende al de afgelopen jaren bleek dat niet eenvoudig te zijn, om verbinding te zoeken met medewijkbewoners en organisaties.

Maar de komende tijd staat er een aantal activiteiten op het programma die we samen met organisaties in Ypenburg organiseren in De Toevlucht: het Black American Gospel concert op 27 oktober en de avond over het boek Rebible op 29 november organiseren we samen met het Cultuuranker van de bibliotheek. En op 13 dec. een avond over omgaan met verlies samen met Buurtzorg Ypenburg.

We hopen dat niet alleen veel gemeenteleden maar ook andere wijkbewoners hierdoor aangesproken worden en onze kerk De Toevlucht ontdekken als een goede plek waar zinvolle en boeiende onderwerpen worden besproken en activiteiten plaatsvinden. Niet vooral omdat wij zo graag ‘kerk in de wijk’ willen zijn, maar omdat het mensen goed doet aan die gesprekken en activiteiten mee te doen. Dus van harte welkom als gemeentelid en met hopelijk vele mede-wijkbewoners.

 

                                                                       Met hartelijke groet, ds. Attie Minnema

Volgende kerkdienst

Eerstvolgende kerkdienst is op
Zon 28 Oktober om 10:00 uur in De Toevlucht

Informatie bij deze dienst:


Voorganger: Ds.G.van Herk
Ouderling van dienst: Carla Izeren