Op Ypenburg:

Zoals u wellicht al hebt gehoord of gelezen (in de nieuwsbrief of hieronder) worden de vieringen in De Toevlucht ook uitgezonden via de kerkomroep. Wat vroeger de ‘kerktelefoon’ was, is nu via internet kerkomroep.nl . Inmiddels zijn er enkele gemeenteleden die, soms tijdelijk, niet de kerkdiensten kunnen bezoeken en voor hen is de kerkomroep een goede mogelijkheid om toch verbonden te blijven met de wijkgemeente (tenminste voor wie een computer en internet heeft).

Het is natuurlijk een ‘noodoplossing’ en niet hetzelfde als wanneer je in de kerk bent, met medegemeenteleden om je heen, samen zingen en bidden, luisteren en na afloop van de viering elkaar ontmoeten bij het koffiedrinken. Maar we hopen dat het toch een beetje een vervanging daarvan is.

Het is natuurlijk even wennen en onderzoeken hoe alles overkomt: het geluid, de bijgeluiden (inclusief het horen zingen van de voorganger J ). Ervaringen of opmerkingen horen of ontvangen we graag, dit kan naar kerkrentmeester Jonathan Heiner, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hopen dat via de kerkomroep het gevoel van verbondenheid met elkaar wordt vergroot voor wie niet zelf (meer) naar de vieringen in De Toevlucht kan gaan.

Een hartelijke groet, ds. Attie Minnema

Volgende kerkdienst

Eerstvolgende kerkdienst is op
Zon 27 Januari om 10:00 uur in De Toevlucht

Informatie bij deze dienst:
. Lezingen: Esther 3 en Lucas 4: 14-21

Voorganger: Ds. J.D.W. Eerbeek
Ouderling van dienst: Jaco de Boer